Voormalig Tiktok-topman Jason Phan start blockchain-gamingbedrijf

tiktok-jason

In de afgelopen paar jaar zijn er een aantal op blockchain gebaseerde games gemaakt door verschillende bedrijven, gericht op een steeds groter wordende crypto-gaming niche. Als je erover denkt om je eigen blockchain-gamingbedrijf te starten en eerst meer wilt weten over de industrie, is dit artikel voor jou. In dit stuk zullen we enkele van de belangrijkste dingen doornemen die je moet weten als je een blockchain-gamingbedrijf wilt starten. Laten we aan de slag gaan!

Wat is blockchain?

De blockchain is een database die gedecentraliseerd is, wat betekent dat hij geen eigendom is van een enkel bedrijf of individu. Een blockchain database is een keten van ‘blokken’ die met elkaar verbonden zijn, waarbij elk blok een stukje data vertegenwoordigt. De blokken zijn met elkaar verbonden door “cryptografische links” die als verificatiemethode dienen, zodat de gegevens in elk blok authentiek en ongewijzigd zijn.

Waarom een Blockchain Gaming bedrijf starten?

Blockchain gaming is een groeiende industrie, met een marktomvang die tegen 2024 naar verwachting 10 miljard dollar per jaar zal bedragen. Er zijn nog veel meer voordelen aan het starten van een blockchain gaming bedrijf, zoals het feit dat het goedkoper en gemakkelijker is om games te maken en inkomsten te innen via de blockchain. Omdat blockchain-technologie gedecentraliseerd is, en er geen centrale autoriteit is die het controleert, zijn spelers in staat om games te spelen zonder het risico te lopen gehackt te worden. Blockchain-spellen stellen spelers in staat activa te verhandelen met behulp van digitale goederen. Hierdoor kunnen gamers items kopen, verkopen en verhandelen met andere spelers alsof het echte goederen zijn. Blockchain-spellen hebben ook digitale verzamelobjecten die kunnen worden gebruikt om vooruit te komen in het spel, speciale krachten te geven, of beloningen te geven.

Soorten Blockchain-spellen

Laten we eens kijken naar de verschillende soorten blockchain games. Crypto collectables – dit zijn games waar de nadruk ligt op het verzamelen van virtuele goederen. Je bent misschien bekend met “Rare Pepe”, de eerste crypto collectable. Crypto collectables zijn vergelijkbaar met trading cards games in die zin dat ze zeldzaamheidswaarden hebben en verhandeld kunnen worden met andere spelers. Crypto-gokken – Dit is een type spel waarbij spelers geld kunnen inzetten in een spel. Dit type spel wordt niet alleen voor de lol gebruikt, maar kan ook voor echt geld worden gebruikt. Crypto sport – Dit type spel wordt meestal gebruikt voor sportweddenschappen. Er zijn veel verschillende variaties van dit spel die worden gebruikt voor sportweddenschappen, afhankelijk van de sport. Crypto handel – In dit type spel, hebben spelers de mogelijkheid om virtuele goederen en activa te verhandelen.

De voordelen van het runnen van een blockchain game business

Zoals we hierboven hebben gezien, zijn er veel voordelen aan het runnen van een blockchain game business. Blockchain-games hebben bijvoorbeeld lage instapkosten, en je kunt je spel opzetten en beginnen met geld verdienen in slechts een paar uur. Een andere reden waarom je een blockchain-gamebedrijf zou moeten beginnen, is dat het een geweldige manier is om je voet tussen de deur te krijgen en connecties te maken in de crypto-gemeenschap. Als u op zoek bent om in te breken in de blockchain-industrie, is het starten van een blockchain-gamebedrijf een geweldige manier om connecties te maken en uw naam daar te krijgen. Een ander voordeel van het runnen van een blockchain game bedrijf is dat je volledige creatieve controle hebt over je spel. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om het spel te maken dat je wilt en het te ontwerpen op een manier die het beste past bij je publiek en merk.

De moeilijkheden van het runnen van een blockchain game bedrijf

Net als bij elk ander bedrijf, zijn er enkele moeilijkheden verbonden aan het starten van een blockchain game bedrijf. Bijvoorbeeld, het creëren en ontwerpen van uw spel kan een lang proces zijn, en het kan enkele maanden duren om uw spel op de markt te brengen. De andere moeilijkheid die gepaard gaat met het runnen van een blockchain game bedrijf is dat het moeilijk kan zijn om je game op de markt te brengen. Omdat blockchain games nog een relatief nieuwe industrie zijn, kan het moeilijk zijn om het juiste publiek te bereiken. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om deze moeilijkheid te overwinnen. Je kunt beginnen met het creëren van een sterk merk en een marketingplan. Een andere tip is om ervoor te zorgen dat u zich op het juiste publiek richt door uw publiek te begrijpen en ervoor te zorgen dat ze geïnteresseerd zijn in het type spel dat u aan het maken bent.

Conclusie.

Als je er altijd al van gedroomd hebt om je eigen bedrijf te beginnen, dan is het nu de beste tijd om dat te doen. Niet alleen worden er veel nieuwe en interessante technologieën uitgebracht, maar er wordt ook veel geld in nieuwe bedrijven gepompt. Als je geïnteresseerd bent in het starten van je eigen blockchain-gamebedrijf, zijn er een paar dingen die je eerst moet weten. Blockchain gaming is een groeiende industrie, en er zijn veel voordelen aan het starten van een blockchain gaming bedrijf. Met de juiste kennis en vaardigheden kunt u met succes uw eigen blockchain-gamebedrijf starten.

Mobiele versie afsluiten