De Top meest invloedrijke mensen in de Crypto-industrie

De blockchain-industrie explodeert met nieuwe ideeën, bedrijven en medewerkers elke dag. Met zo veel tegelijk kan het moeilijk zijn om bij te blijven met al het laatste nieuws en trends. Gelukkig voor ons betekent dit ook dat er volop mogelijkheden zijn voor iedereen die betrokken wil raken. Het volgende artikel beschrijft de top tien van meest invloedrijke mensen in de crypto-industrie, evenals hun rol in de ontwikkeling ervan.

Mike Novogratz

De eerste op onze lijst is miljardair Mike Novogratz. Als voormalig hedge fund manager en partner bij Goldman Sachs, heeft Novogratz naam gemaakt in de traditionele financiële wereld. Hij heeft onlangs zijn aandacht gericht op de blockchain- en cryptocurrency-industrie, waarbij hij investeert in een breed scala aan op blockchain gebaseerde startups. Zijn investeringen in crypto-startups hebben van hem een belangrijke speler in de industrie gemaakt, en hij heeft een bewezen track record van succes, wat hem een belangrijke beïnvloeder maakt.

Vitalik Buterin

De volgende op onze lijst is Vitalik Buterin, de bedenker van Ethereum, een van de meest succesvolle blockchain-netwerken, met een huidige market cap van meer dan $ 60 miljard. Buterin was slechts 19 jaar oud toen hij voor het eerst de Ethereum whitepaper publiceerde, en de publieke respons was fenomenaal. Vanaf het allereerste begin werd Ethereum gezien als een revolutionair blockchain netwerk en een grote stap voorwaarts voor de industrie in zijn geheel. De populariteit van Ethereum heeft Buterin tot een van de meest invloedrijke mensen in de huidige cryptowereld gemaakt.

Changpeng Zhao (CZ).).

De volgende op onze lijst is Changpeng Zhao, CEO van Binance van. Binance van is momenteel een van de meest succesvolle crypto beurzen in de wereld. Het is misschien het meest bekend om zijn ongelooflijk snelle transactieverwerkingssnelheden en een gebruiksvriendelijke interface. Zhao heeft naam gemaakt als voorvechter van cryptocurrency en een blockchain thought leader, met een bijzondere focus op regulering en adoptie van blockchain-technologie in de mainstream financiële sector.

Roger Ver

De volgende op onze lijst is Roger Ver, een vroege investeerder in Bitcoin en een fervent voorstander van de oorspronkelijke visie van Bitcoin als een gedecentraliseerd, peer-to-peer elektronisch geldsysteem. Ver wordt genoemd als een van de rijkste mensen in de crypto-industrie en is ook de eigenaar van de Bitcoin.com-website, evenals een vroege investeerder in Bitcoin Cash. Ver is een uitgesproken voorstander van Bitcoin Cash en is al sinds de begindagen een zeer zichtbare en invloedrijke speler in de industrie.

Tim Draper

De volgende op onze lijst is Tim Draper, een vroege investeerder in Bitcoin en oprichter van het bedrijf DFJ Venture Capital, dat investeerde in de ICO van Tezos, een op blockchain gebaseerd smart contract-netwerk. Draper heeft naam gemaakt als een vocale supporter van de blockchain-industrie, door te investeren in een aantal blockchain-gebaseerde startups. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de industrie sinds de begindagen.

Barry Silbert

De volgende op onze lijst is Barry Silbert, oprichter en CEO van Digital Currency Group, een bedrijf dat naam heeft gemaakt als een van de toonaangevende blockchain-investeringsfirma’s. Digital Currency Group is verantwoordelijk voor tal van succesvolle blockchain-startups, waaronder Coinbase, dat momenteel de grootste crypto-uitwisseling ter wereld is. Silbert is een invloedrijke en belangrijke speler geweest in de begindagen van de blockchain-industrie.

Edward Snowden

De volgende op onze lijst is Edward Snowden, een voormalig aannemer van de National Security Agency (NSA) en gerenommeerd klokkenluider die een uitgesproken criticus is geweest van gecentraliseerde machtsstructuren. Snowden’s mening over de gevaren van gecentraliseerde machtsstructuren, met inbegrip van de controle van de overheid over gegevens, loopt parallel met die van de blockchain-industrie, wat hem een natuurlijke bondgenoot maakt. Snowdens opvattingen over blockchain-technologie en de mogelijkheden daarvan lopen parallel met die van een aantal blockchain-experts, waardoor hij een belangrijke beïnvloeder in de industrie is.

Conclusie

Dit concludeert onze lijst van de top meest invloedrijke mensen in de crypto-industrie. Het is belangrijk om op te merken dat deze lijst niet uitputtend is, en dat er veel andere invloedrijke mensen in de industrie zijn die niet zijn opgenomen. De industrie groeit exponentieel elke dag, en er zijn tal van mogelijkheden voor iedereen die betrokken wil raken.

Mobiele versie afsluiten